+316-31907890

U partner op het gebied van verkeerstechnische oplossingen in Nederland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk

WIND AND MODIFICATIONS

Onze afdeling ‘’CE WIND AND MODIFICATIONS’’ verzorgt voor u tevens de tijdelijke wegaanpassingen welke doorgaans noodzakelijk zijn in een route survey. Van de vergunningsaanvraag tot het weer opleveren van het tijdelijk verwijderde straatmeubilair. Wij hebben deze afdeling met ruime kennis, speciaal ingericht om u convoi exceptional op de plaats van bestemming te laten arriveren. Door onze goede verstandshoudingen met diverse gemeente, wegbeheerders en overheden in diverse landen, kunnen wij zorg dragen dat de noodzakelijke wegaanpassingen gereed zijn voor u met de combinatie arriveert. Onder andere behoord tot deze afdeling:

** In het bijzonder is deze afdeling gespecialiseerd in transport konvooi exceptionele ondersteuning! Deze ondersteuning wordt door vele wegbeheerders als positief ervaren omdat wij hiermee de verkeersveiligheid tijdens het transport kunnen waarborgen. De vooraf aangebrachte tijdelijke wegaanpassingen zullen tijdens de transport dag/nacht, per locatie, door ons worden verwijderd en direct na doorgang van u combinatie worden terug geplaatst volgens de afspraken met de wegbeheerder. Hierdoor dragen wij zorg dat elke weggebruiker gebruik kan blijven maken van de RVV bebording, evenals een duidelijke situatie op de rijbaan. Daarnaast zijn onze jongens erg gedreven een extra oog te bieden tijdens de transport rit, hiermee wordt bijvoorbeeld bedoeld op een rotonde het meekijken of de hoogte geen probleem is voor de dieplader en/of lading. Een actieve rol van onze heren buiten tijdens u transport dag/nacht zorgt veelal voor een vlot verloop van de route. Een paar extra ogen is nooit weg is onze stelling! Ons werkterrein beheerst naast Nederland ook België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg!

Door in de afgelopen jaren al vele van deze projecten te hebben mogen uitvoeren voor diverse transporteurs, durven wij ons de partner bij uitstek te noemen.

Geen project is ons te gek, u zonder vertraging en schade op de site laten arriveren is ons doel!!


Project voorbeelden

Onze nieuwe aanwinst dieplader voor transport eigen matriaal

Geplaatst door CE Verkeerstechniek op vrijdag 10 juni 2016

Onze nieuwe aanwinst dieplader voor transport eigen matriaal

Geplaatst door CE Verkeerstechniek op vrijdag 10 juni 2016

Onze nieuwe aanwinst dieplader voor transport eigen matriaal

Geplaatst door CE Verkeerstechniek op vrijdag 10 juni 2016