+316-31907890

U partner op het gebied van verkeerstechnische oplossingen in Nederland, Belgie, Luxemburg en Frankrijk

Over ons

Middels deze inleiding wil ik u graag de mogelijkheden waar wij als CE-Verkeerstechniek u mee kunnen ontzorgen kort toelichten.

Naast het ontzorgen op het gebied van (tijdelijke) verkeersmaatregelen, ontwerpen verkeersplannen(afzettingen en omleidingen) en inzetten van verkeersregelaars, bied CE-Verkeerstechniek als kleine onderneming u de voordelen van een grote. Door onze scherpe tarieven en onze snelle inzetbaarheid kunnen wij voor u klaar staan waar en wanneer u wenst.

CE-Verkeerstechniek is op alle wegen thuis, van de wegen binnen en buiten de bebouwde kom tot de A en N wegen. Op deze wegen hebben wij onze eigen projecten en klanten die wij voorzien van zowel advies als het waarborgen van de veiligheid op straat tijdens het werk. Door onze ambitie om te groeien willen wij ons meer gaan richten op de aannemers en hun behoefte aan verkeersmaatregelen. CE-Verkeerstechniek werkt niet alleen in Nederland, ook zijn wij voor enkele klanten actief in België waarvoor wij onze ontheffing hebben daar de verkeersmaatregelen te mogen verzorgen. Door een uitgebreid netwerk dat CE-Verkeerstechniek bij de diverse wegbeheerder heeft, kunnen wij tot een goed voorstel komen wat de uitvoering op vele vlakken ten goede komt.

De vakmannen van CE-Verkeerstechniek zijn allemaal in het bezit van hun BRL certificaat, ook hebben zij allemaal hun verkeersregelaarspas. De heren hebben allemaal geen 9 tot 5 mentaliteit en hebben passie in hun werk. Hierdoor heeft CE ook na kantooruren de beschikking over de vakmannen en kunnen wij u 24/7 ontzorgen indien dit gewenst is.

De modificaties die nodig zijn voor de windmolen transporten vallen bij ons onder de speciale projecten waar wij met veel zorgvuldigheid en aandacht mee omgaan. Door in het voortraject met de betreffende wegbeheerder om tafel te gaan zorgen wij ervoor dat na opdracht vele zaken snel akkoord krijgen en hierdoor de aanpassingen snel gerealiseerd kunnen zijn. Door onze ervaring op dit gebied kunnen wij voortijdig advies geven welke aanpassingen eventueel voorkomen kunnen worden, of aanpassingen die mogelijk ander uitgevoerd kunnen worden. Van het begin tot het einde van het traject ontzorgt CE-Verkeerstechniek u op de betreffende routes en sites. Van rijplaten tot een Bouwatch, van het kappen van een boom tot het volledig uitvoeren en later herstellen van diverse modificaties welke nodig zijn om het transport van A tot Z te krijgen.

Daarnaast wellicht leuk om te vertellen dat wij niet alleen de modificaties uitvoeren in Nederland, ook in België voeren wij een aantal routes uit op dit moment. Wij hebben hiervoor toestemming van de Nederlandse en Belgische overheden